Skridskor på idrotten (y) :DD

Hejhej :)
JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA :DDDD Här kan man höra 30 sek av varje låt på Nicks nya skiva! :D http://www.amazon.co.uk/gp/search/ref=sr_nr_i_3?rh=i:digital-music,k:nick+jonas&keywords=nick+jonas&ie=UTF8&qid=1263652605

Idag har jag bara varit hemma & ta't de lugnt... Och precis nu kom jag på att jag måste packa ner skridskor osv eftersom det är vad vi ska hålla på med på idrotten imrg: Skridskor. Gör de nu direkt, annars glömmer jag det.

Skola imorgon då, känns som det kommer bli ganska kul, hehe. Så det får vi se fall det blir ;D Var ju inte där i Fredags efter som jag var så hiiimmla förkyld :( Så jag sprang här hemma och nös och snöt mig istället, haha.

Nu ska jag spela något roligt spel på internet, hade egentligen viljat spela Killzone men de får jag inte förrän Alvin & Wilgot gått och lagt sig -.- För det innehåller våld och blod och dom är bara 4 & 5 år, haha :)Don't charge me for the crime ^^

Det första jag gjorde när jag vaknade var att spela killzone, hehe ;D men de e kul, can't help it - fast jag suger på det, haha xP MEN... jag kastade faktiskt en handgranat och med den så lyckades jag döda 2 st :DD Suck on that, hahahaha xD Förresten! Jag har gått med i en tävling där man kan vinna en massa JB posters, men om jag vinner det återstår att se, men jag tror inte att jag gör det, för jag vinner aldrig sånt :/

Idag ska jag bara vara hemma & ta de lugnt. Se till så allt som ska me till skolan imrg finns i väskan osv.
Hihi, jag har t.o.m satt upp en lapp på min spegel, där det står "IDROTT" efter som jag förmodligen börjar att ha idrott på Tisdagarna nu, istället för musik. Så jag vill inte glömma o packa ner idrottskläder o sånt, hehe :)

Vad ska ni andra göra idag?Födelsedagen över ...

Nu är min födelsedag över... Och igår hade vi ju kalas o så, så då fick man lite grejer men mest pengar :) Jag fick en datamus, ett USB minne, 2 chokladaskar, smink, ps2 spel, tidning, också 1750kr, sammanlagt :P  Vad jag ska göra med dom vet jag inte, hahaha xd Sätta in lite på mitt konto, tkr mamma & pappa, så de gör vi väl ;]

Idag tänkte jag åka skridskor igen, men med tanke på hur det blåser så vill jag nog inte det längre. Hehe. Nu ska jag ner o äta frukost, sen ska jag nog titta på en film. Alex Rider: Operation Stormbreaker.
cya/ hanna

Hello beautiful, how's it going?

Idag har man vart me Anna och åkt skridskor i Äsperöd, o de va kul :D Fast i början kändes det som om jag skulle trilla vilken sekund som helst... sist vi åkte var ju i November. Också var Joel tvungen att kasta snö på mig, så jag fick det ner i nacken - hm... jätte trevligt! När jag sen kom hem så var jag skitkall, haha. Fixade varm choklad och satte mig och läste, mysigt :) Och boken jag läser e verkligen bra! Tystnad tagning, heter den.

Jaja, nu ska jag gå och göra ngt... vad vet jag inte än. Hehe.

Hej, I'm a fake Nick Jonas.

Jag kom just att tänka på hur många gånger någon försökt lura mig om att dom är någon känd person. Det har bl.a hänt med Jonas Brothers, bara Nick och Soulja boy. Liksom... hur dum tror dom man är? Och dessutom så kan man ställa frågor om personen dom låtsas vara och får då fel svar, vilket förmodligen beror på att dom knappt vet vem/något om kändisen.  T.ex jag ställde en gång frågan till en person som låtsades vara Nick: "Vad heter din lillebror?", vet ni vad för svar jag fick: "Jag har ingen".  Och till er som la märke till det ... så kunde tydligen den här "Nick" svenska! xD hahahahahaha ;)

Har någon försökt lura dig om att han/hon var en känd person?


RSS 2.0